Aplikace pro plánování itineráře

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je návrh a implementace aplikace pro plánování itineráře. Aplikace má za cíl zjednodušit plánování celé cesty a poskytnou uživateli nástroj, díky kterému si bude moci vytvořit více verzí cesty. Tyto verze může dále porovnávat mezi sebou jak z finančního tak i časového hlediska. Aplikace poskytuje uživateli přehledné a atraktivní uživatelské rozhraní spolu s funkcemi, které celý proces plánování usnadňují. Mezi takové funkce patří například našeptávání lokací z databáze Google Map nebo automatický přepočet měn dle aktuálního kurzu České národní banky.
The subject of this bachelor thesis is the design and implementation of an application for planning itineraries. The application aims to simplify the planning of the entire travel and provide a tool for the user to create multiple travel versions. These versions can also be compared with each other in both financial and time aspects. The application provides a clear and attractive user's interface along with features which make the entire process of planning easier. Such features, for example, include autocompleting of location names from the Google Map database or automatic currency conversion according to the current Czech national bank rate.
Description
Citation
FILÁK, T. Aplikace pro plánování itineráře [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Ing. Vladimír Janoušek, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Peter Chudý, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Michal Bidlo, Ph.D. (člen) RNDr. Vlasta Krupková, CSc. (člen) Ing. Zbyněk Křivka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-13
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm "B". Otázky u obhajoby: Na základě čeho bylo vyhodnoceno, že počet uživatelů, kteří by využili více než 3 verze itineráře, je minimum? V rámci práce byla navržena řada rozšíření, budou nějaká implementována? Budete aplikaci dále rozvíjet a šířit ji mezi potenciální uživatele?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO