Mobilní aplikace pro zajištění sportovních aktivit

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Táto bakalárska práca popisuje tvorbu mobilnej aplikácie, ktorá má za úlohu osloviť užívateľov so spoločnou záľubou v športe a poskynúť im vhodnú platformu pre zdieľanie tejto záľuby. Naimplementovaný systém pozostávajúci z mobilnej aplikácie pre platformu Android a aplikačného servera špeciálne navrhnutého pre tento systém ďalej vytvára priestor pre vznik novej komunity užívateľov, ktorí medzi sebou zdieľajú informácie o svojich športových aktivitách a vytvárajú nové športové udalosti. V práci budú objasnené postupy a prístupy pri tvorbe tohto systému pomocou AndroidSDK, jazyka Java a MySQLdatabázy.
This bachelor thesis describes a creation of a mobile application that aims to reach users with a common interest in sport and to provide them with a suitable platform for sharing this hobby. An implemented system consists of the mobile application for Android platform and especially designed application server, offers a creation of a user community, whose members can share information about their sport activities or create new sport events. This work also enlightens logic and approaches of the system creation process using Android SDK, Java and MySQL database.
Description
Citation
HLIPALA, Ľ. Mobilní aplikace pro zajištění sportovních aktivit [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Ing. Ondřej Ryšavý, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Peter Chudý, Ph.D., MBA (místopředseda) doc. RNDr. Martin Kovár, Ph.D. (člen) Ing. Petr Matoušek, Ph.D., M.A. (člen) Ing. Václav Šátek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-12
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázku oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " B ". Otázky u obhajoby: Jakým způsobem chcete dále oslovovat potenciální uživatele, kteří by tuto aplikaci využívali?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO