Podnikatelský záměr - Společnost poskytující cateringové služby

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem podnikatelského záměru v odvětví cateringových služeb. Předmětná práce sestává ze dvou hlavních částí – teoretické a praktické. Teoretická část se zabývá strukturou podnikatelského plánu, potřebnými analýzami, zdroji financování a možnostmi právní formy podniku. Praktická část je založena na poznatcích z odborné literatury a zkušenostech z oboru. Závěr je tvořen uceleným výběrem jedné nejvhodnější varianty, která je sestavena na základě širokých možností v jednotlivých kapitolách.
The diploma thesis is focused on the business plan, which deals with catering services. The thesis is composed of two parts – theoretical and practical. The theoretical part focuses on the structure of the business plan, necessary analyses, sources of financing, and legal forms of business. The practical part comprises of knowledge gained from specialised literature and experience in this field. The conclusion involves a comprehensive choice of one most suitable option which is completed from a wide range of possibilities in separate chapters.
Description
Citation
STRŽINEK, D. Podnikatelský záměr - Společnost poskytující cateringové služby [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) Ing. Martin Mucha, Ph.D. (místopředseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-09-12
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno v plném rozsahu otázky oponenta - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Milichovský - Z jakých zdrojů jste vycházel pro vytvoření analýzy současné situace? - zodpovězeno částečně Ing. Milichovský - Mluvil jste tam o sňatečnosti jako sociálním faktoru. Proč zrovna tento segment? Jaká je konkurence v tomto segmentu? - zodpovězeno částečně Ing. Milichovský - Uvádíte v případě vývařovny jídel dvě varianty. Ale pak zmiňujete, že vybíráte variantu B. Na základě čeho jste ji vybral? Argument pro výběr - zodpovězeno částečně Ing. Milichovský - Chcete využít učně, na jaké pozice? - zodpovězeno částečně Ing. Mucha - Vy tam uvažujete, že by tam majitel měl mít na začátek mzdu 60000 Kč. To je hrubá mzda, čistá mzda? K tomuto číslu jste se dopracoval jak? - zodpovězeno částečně doc. Šimberová - Na čem bude Vaše podnikání založeno, v čem je unikátní? - zodpovězeno částečně Ing. Mráček - Počítal jste s nějakým rizikem spojeným s tím, že budete mít jen jednoho dodavatele? - zodpovězeno částečně Ing. Milichovský - Vy přepokládáte, že jídla, která budete dodávat, budou za identickou cenu? - zodpovězeno částečně doc. Zich - Co zahrnujete do osobních nákladů? - zodpovězeno částečně doc. Zich - Částky uvedené v tabulkách vychází z čeho? - zodpovězeno částečně doc. Zich - Jak přesně rozlišujete optimistickou, realistickou a pesimistickou variantu? - zodpovězeno částečně Ing. Mráček - Co se změnilo oproti původní práci? - zodpovězeno částečně Ing. Mucha - Jaký základní kapitál uvažujete? - zodpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO