Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce na téma „Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její řešení“ se v teoretické části zabývá finanční analýzou. Zkoumá její zdroje, její metody, způsob výpočtu a interpretace výsledků. V praktické části se pak zaměří na její aplikaci v podniku. Finanční analýza se bude zpracovávat pro Zemědělské družstvo Unčovice. Po provedení analýzy se zhodnotí současný finanční stav podniku a navrhnou možná řešení, jak daný stav zlepšit a udržet jej v optimálním stavu pro běžný provoz podniku.
Bachelor thesis "The evaluation of company's financial situation and the proposal for it's resolution". The theoretical part deals with the financial analysis which is focused on its resources, methods, method of calculation and interpretation of the results. The practical part treats with its application in the company. I will elaborate the financial analysis for the Agricultural cooperative in Unčovice. After carying out the analysis, I will evaluate its contemporary financial situation and offer the possible resolutions to improve this given situation and to maintain it in the optimal conditions necessary for the regular operation of the company.
Description
Citation
DVOŘÁK, M. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (předseda) Ing. Miroslav Kuba (místopředseda) Ing. Marie Jakubcová, Ph.D. (člen) Mgr. Ing. Ondřej Malý (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2012-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO