Návrh elektronického katalogu firmy B2C

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce s názvem Návrh elektronického katalogu firmy B2C se zabývá elektronickou prezentací výrobků společnosti SUNIX, s.r.o. Součástí práce je zhodnocení současné webové prezentace společnosti a návrh elektronického katalogu, který splňuje podmínky jak technické tak obchodní. Při tvorbě návrhu byl kladen důraz na to, aby jeho obsluha nebyla pro personál přítěží a především aby se jeho realizace pozitivně projevila na tržbách společnosti.
This bachelor‘s thesis named A proposal of electronic catalogue B2C of the company is engaged in electronic presentation of company SUNIX, s.r.o. goods. The exaluation of present web site presentation and a proposal of electronic catalogue, which lives up to technical and business conditions, are parts of this thesis. Along drafting the emphasis has been posed to simple service for staff and above all to the implementation would be the cause of positive effects in company’s income.
Description
Citation
KRATOCHVÍLOVÁ, M. Návrh elektronického katalogu firmy B2C [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Ivana Groligová, CSc. (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) doc. Ing. Pavel Štarha, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-06-19
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO