Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V bakalářské práci se budu zabývat hodnocením finanční situace podniku VHS plus, spol. s r.o. v letech 2007 – 2010 za pomocí metod finanční analýzy. Informace pro výpočty jsou získány z rozvahy a výkazu zisku a ztrát. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou popsány metody finanční analýzy a v praktické části je teorie aplikovaná prakticky. Důležitou částí práce jsou návrhy na zlepšení. Zde jsou navrženy způsoby řešení nedostatků, které byly zjištěny analýzou.
This Bachelor’s thesis deals with evaluation of VHS plus, spol. s r. o. financial situation from 2007 to 2010, using methods of financial analysis. Information for calculations was obtained from balance sheet and profit and loss statement. The thesis is divided into theoretical and practical part. In the theoretical part, the methods of financial analysis are described and the theory is practically applied in the practical part. Important part of this thesis is proposals to improvement. Here are suggested the procedures for dealing with flaws found out from financial analysis.
Description
Citation
FEDROVÁ, L. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (předseda) Ing. Miroslav Kuba (místopředseda) Ing. Marie Jakubcová, Ph.D. (člen) Mgr. Ing. Ondřej Malý (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2012-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO