Návrh skladby ETICS využívající izolační jádro z pórobetonu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá teoretickým návrhem kontaktního samonosného zateplovacího systému s pórobetonovým izolačním jádrem. V textu jsou zpracovány poznatky o systému ETICS, důkladně jsou popsány vlastnosti pórobetonu, včetně historie a nejčastěji používaných technologií výroby pórobetonu. V závěru práce je provedeno porovnání ekonomických a tepelně izolačních kritérií pomocí optimalizačního výpočtu a jsou uvedena kritéria použitelnosti navrženého ETICS.
This thesis deals with theoretical suggestions of contact self-supporting insulation system with an insulating core made of porous concrete. The text prepared knowledge about ETICS system, the properties of porous concrete are thoroughly described, including the history and the most often used technology for production of porous concrete. The conclusion is made by comparison of economical and thermal insulation criteria using optimizing calculation and the applicability criteria of proposed ETICS are stated.
Description
Citation
MACHALA, D. Návrh skladby ETICS využívající izolační jádro z pórobetonu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Stavebně materiálové inženýrství
Comittee
Date of acceptance
2012-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO