Podnikatelský plán - založení obchodní organizace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je návrhem podnikatelského záměru na založení společnosti s r.o. WELOV. Obsahuje shrnutí veškerých získaných informací ke zpracování záměru, analýzu současné situace, vymezení podnikatelské činnosti, navržení marketingové strategie firmy, sestavení finančního plánu firmy a ekonomické zhodnocení projektu. Návrh na založení této firmy vznikl z vyplývající z podnikatelské příležitosti zaplnění mezery trhu v tomto odvětví podnikání v regionu. Práce se zabývá tématem modelu elektronického obchodu firmy. Diplomová práce formuluje takový podnikatelský záměr, který povede ke konkurenceschopnosti firmy na trhu.
This graduation thesis is a concept of business project to foundation of company WELOV s r.o. Contains a summary of all obtained information for compile a project, analysis of present circumstances, definition of business activity, proposition of marketing strategy, composition of financial plan and economic valuation of project. The concept of the company foundation has arisen as the consequence of the business opportunity for completing the market gap in this business sector in this region. Dissertation study the issue of electronic commerce of a firm. Diploma thesis contains a formulation of such a business plan which will lead to a firm’s competitiveness in the market.
Description
Citation
MOSKALENKOVÁ, L. Podnikatelský plán - založení obchodní organizace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Jana Stávková, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) Ing. Ivana Groligová, CSc. (člen) Ing. Jiří Petráš (člen)
Date of acceptance
2008-06-05
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO