Návrh rozvoje manažerských schopností a dovedností

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Manažeři jsou důležitými osobami pro výborné fungování společností. Proto se v této diplomové práci zabývám jejich dovednostmi a schopnostmi. Díky nim mohou společnosti pomoci buď výborně obstát na trhu, nebo naopak. Pro tři manažery se po analýze jejich osobností, schopností a dovedností pokusím navrhnout řešení, která by díky tomu mohla přispět k rozvoji společnosti, ve které pracují.
The managers are important persons for easygoing operation of companies. That is why I am concerned with their skills and abilities in this dissertation. Thank to these skills and abilities can managers help companies to come through the market or not. I will try to suggest solution for three managers after analysis of their personalities. This solution can be helpful for development of companies, where they work in.
Description
Citation
DREKSLEROVÁ, R. Návrh rozvoje manažerských schopností a dovedností [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Iva Živělová, CSc. (předseda) prof. Ing. Jiří Dvořák, DrSc. (místopředseda) Ing. Václav Meluzín (člen) PhDr. Ing. Jiří Pokorný, CSc. (člen) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO