Ochrana obyvatelstva před terorismem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract
Téma mé bakalářské práce je Ochrana obyvatelstva před terorismem. V mé bakalářské práci jsem čerpal z domácích a zahraničních zdrojů za posledních deset let. V první části bakalářské práce se zabývám historií ochrany obyvatelstva před terorismem a následně jejím legislativním vymezením. Dále jsem se zabýval koncepcí ochrany obyvatelstva, ochranou obyvatelstva před terorismem a popsal jsem integrovaný záchranný systém jako nástroj ochrany obyvatelstva. V závěru jsem vypracoval vlastní scénář teroristických útoků. V praktické části jsem vypracoval vlastní návrh příručky ochrany obyvatelstva před terorismem.
Theme of my bachelor´s thesis is protection of citizens against terrorism. I drew from domestic and foreign literary sources over the past ten years. In my bachelor´s thesis I deal with history protection of citizens against terrorism and I write about legislative, which limits terrorism The other parts are about conception of protection of citizens, protection of citizens against terrorism and I write about joint rescue service, which is implement of protection of citizens. In the end And in the end I got in some scenarios of terrorist attack I worked my own project of pocket manual in practise part. Its name is Protection citizens against terrorism.
Description
Citation
ULLMANN, W. Ochrana obyvatelstva před terorismem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Krizové řízení a ochrana obyvatelstva
Comittee
doc. Ing. Jaromír Novák, CSc. (předseda) prof. RNDr. Zdeněk Friedl, CSc. (místopředseda) prof. Ing. Josef Čáslavský, CSc. (člen) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (člen) prof. Ing. Gustav Šafr, DrSc. (člen)
Date of acceptance
2009-06-26
Defence
Student prezentoval výsledky své bakalářské práce. Komise vyslechla posudky vedoucího a oponenta bakalářské práce, poté se student vyjádřil k připomínkám, dotazům a po diskuzi následovalo hodnocení.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO