Návrh technologie výroby ozubeného kola z plastu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Dílo obsahuje technologii výroby plastového ozubeného kola vstřikováním, dále zahrnuje volbu plastového materiálu pro ozubené kolo a konstrukční výkresovou dokumentaci nástroje (vstřikovací formy). Na základě parametrů vstřikovacího stroje je zvolen vhodný stroj a pro danou velikost výrobní dávky je provedeno jednoduché zhodnocení nákladů potřebných na výrobu celé série.
The publication contains manufacturing technology of injection cog-wheel, manufacturing plastic material specification and technical drawing documentation including injection shapes. Based on technical data of injecting machine the proper manufacturing technology is suggested. Basic evaluation of costs required to manufacture the whole series of injection cog-wheels is also included.
Description
Citation
ŠVÁB, P. Návrh technologie výroby ozubeného kola z plastu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie
Comittee
prof. Ing. Radko Samek, CSc. (předseda) prof. Ing. Milan Forejt, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Zdeněk Lidmila, CSc. (člen) doc. Ing. Ladislav Daněk, CSc. (člen) Ing. Jiří Tomášek, CSc. (člen) Ing. Jan Leimberger, CSc. (člen) prof. Ing. Stanislav Věchet, CSc. (člen)
Date of acceptance
2009-06-22
Defence
Posluchač přednesl problematiku své diplomové práce komisi. Dotazy oponenta byly zodpovězeny. Otázky: Co je PSP? V práci je uvedena minimální přidržovací síla, co je plošný tlak? Jaký je rozdíl mezi 2-deskovou a 3-deskovou formou? Na základě čeho bylo provedeno ekonomické zhodnocení? Co je to "sigma pt"? Jaká je tvrdost použitého materiálu pro výrobu ozubeného kola?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO