Metody segmentace biomedicínských obrazových signálů v Javě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce se skládá ze dvou hlavních částí, části teoretické a realizační. V teoretické části jsou popsány jednotlivé segmentační metody. Zejména jde o metodu Level Set. V realizační části bylo za úkol vytvořit java modul pro segmentaci biomedicínských obrazů pomocí metody Level set. Práce řeší ukázku jednoduchého Gui pro ukázku dosažených výsledků.
This thesis contains two main parts, theoretical and implementation. In the theoretical part, there are described the different segmentation methods. Mainly it is about description method Level Set. The aim of practical part was to create a java module for segmentation of biomedical images using Level Set methods. The work solves example of a simple GUI for the display of results.
Description
Citation
ROMÁNEK, J. Metody segmentace biomedicínských obrazových signálů v Javě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Telekomunikační a informační technika
Comittee
doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Dan Komosný, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jan Grepl (člen) doc. Ing. Jan Jeřábek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Petr Číka, Ph.D. (člen) Ing. Zdeněk Martinásek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-06
Defence
Otázka na zkoušení programu, nelze z časových důvodů. Otázka na řešení přidání aditivního šumu. Lze řešit pomocí úpravou parametrů. Jaké je využití vaší aplikace? Lze využít aplikaci v reálném čase? Lze optimalizovat algoritmus vzhledem k rychlosti? Otázka na převzetí části práce z jiné bakalářské práce. Student tvrdí, že práce je citována správně. Jakým způsobem bylo nastavováno množství parametrů funcke Level-Set?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO