Návrh datové struktury Intranetu a následné dolování dat s využitím SQL serveru

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na návrh datové struktury intranetu a využití jazyka SQL při vyhledávání dat. Jejím výstupem je optimálně navržený intranet konkrétní organizaci. Za pomoci datového a funkčního modelování je navrhnuta datová struktura a dále jsou s využitím jazyka SQL vytvořeny dotazy, které umožní uživateli, správci databáze a vedení organizace přehlednou kontrolu nad daty. Problém je zpracován na základě analýzy aktuální situace a dostupných informací, je také přihlédnuto k moderním trendům.
The bachelor thesis proposes data structure of the intranet and the usage of the SQL language in data research. The output of the work is an intranet proposed for a particular organization. Data and functional modeling were used for the suggestion of the data structure and the SQL language served as a basis for creating queries. These queries allow the network user, server administrator and the director of an organization to control the data in a transparent manner. The work is based on the analysis of the current situation and of the information available, though it has been also influenced by modern trends.
Description
Citation
HERMAN, J. Návrh datové struktury Intranetu a následné dolování dat s využitím SQL serveru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (předseda) prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Petr Sedlák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-06-19
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO