Vyhodnocení a návrh na zlepšení marketingové strategie hotelu Joseph 1699 v Třebíči po roce provozu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem mé diplomové práce je vyhodnocení a návrh na zlepšení marketingové strategie hotelu Joseph 1699 v Třebíči po roce provozu. Pro hotel Joseph 1699 je důležité vypracovat kvalitní návrh na zlepšení marketingové strategie, aby byl konkurenceschopný a životaschopný na trhu ubytovacích služeb v Třebíči a okolí. V teoretické části jsou vysvětleny ekonomické oblasti, které byly použity v praktické části. Praktická část je zaměřena na zpracování marketingových analýz a vytvoření návrhu změny na zlepšení marketingové strategie. Díky těmto návrhům na změny by měl hotel Joseph 1699 upevnit svou pozici na trhu ubytovacích služeb v Třebíči.
The subject of my thesis is to evaluate proposal to improve the marketing strategy of the hotel Joseph 1699 in Trebic after a year of the operation. It is important for the hotel Joseph 1699, to develop a proposal, how to improve the quality of marketing strategy to be competitive and viable on the market in Trebic and surroundings. In the theoretical section are explained the economic matters, which were used in the practical part. The practical part is focused on processing of marketing analyzes, and proposal how to change and improve marketing strategies. With these proposed changes would have the hotel Joseph 1699 to improve and strengthen its position in the market in Třebíč.
Description
Citation
POŠVAŘ, J. Vyhodnocení a návrh na zlepšení marketingové strategie hotelu Joseph 1699 v Třebíči po roce provozu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Emil Svoboda, CSc. (předseda) prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (místopředseda) PhDr. Emilie Franková, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Libor Chadima (člen)
Date of acceptance
2012-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO