Zdravotně technické a plynovodní instalace v multifunkční budově

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce ,,Zdravotně technické a plynovodní instalace v multifunkční budově‘‘ je zpracován ve formě projektové dokumentace zdravotně technických a plynovodních instalací pro provedení stavby dle platných předpisů. Řešený objekt je dvoupodlažní, nepodklesaný. Objekt je využíván v prvním patře obecním úřadem a v druhém patře zasedacími a společenskými místnostmi. Projektová část je zaměřena na návrh a řešení zdravotně technických a plynovodních instalací. Součást bakalářské práce jsou bilanční posudky objektu a literární rešerše zaměřená na problematiku teplé vody.
Bachelor Thesis ,,Technical and gas installations inmulti-building‘‘ is processed in the form of project documentationplumbing and gas installations for building construction in accordance with applicable regulations. Two-storey building is designed, besement. The building is used on the first floor of the municipal office and on the second floor of meeting andbanqueting facilities. Project part focuses on the design and solvingplumbing and gas installations. Part of the thesis are the total property assessmentsand literature review focused on the issue of hot water.
Description
Citation
VANĚK, O. Zdravotně technické a plynovodní instalace v multifunkční budově [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2012-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO