Návrh a realizace modulů pro ověřování funkčnosti HW periferií mobilního robotu.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem a realizací diagnostických modulů pro odhalení vadné periferie v mobilním robotu. Jeden z testovacích modulů je určen pro diagnostiku ultrazvukových sonarů. Druhý simuluje chování těchto sonarů, díky čemuž je schopen zjistit, na jakém rozhraní je nutné hledat chybu.
This diploma thesis deals with design and realization of testing modules for detecting a defective peripheral in a mobile robot. One of the modules is intended for the diagnosis of ultra sonic range finder. The second one simulates the behaviour of these ultra sonic range finders, making it able to determine interface on which it is necessary to look for an error.
Description
Citation
MAŠEK, P. Návrh a realizace modulů pro ověřování funkčnosti HW periferií mobilního robotu. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Aplikovaná informatika a řízení
Comittee
prof. Dr. Ing. Miroslav Pokorný (předseda) doc. Ing. Renata Wagnerová, Ph.D. (místopředseda) prof. RNDr. Ing. Jiří Šťastný, CSc. (člen) doc. RNDr. Jindřich Klapka, CSc. (člen) doc. Ing. Branislav Lacko, CSc. (člen) RNDr. Jaroslav Pelikán, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO