Podnikatelský záměr

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem bakalářské práce je realizace podnikatelského záměru vedlejší živnosti stu-denta vysoké školy. Práce se zabývá především otázkami z oblasti marketingu a české legislativy. V první části jsou zpracovaná teoretická východiska potřebná k založení živnosti spolu s povinnostmi poplatníka a vytvoření marketingového mixu. Další, prak-tické, části zahrnují marketingový mix aplikovaný do praxe, analýzu SWOT spolu s ná-vrhy využití příležitostí a eliminaci hrozeb a také řeší otázku úspory nákladů.
The aim of this bachelor´s theses is to implement prospectus for undergraduate’s side lines. The work is mainly concerned with marketing questions and Czech legislation. The first part contains theory, which is necessary to set up the business, deals with mar-keting mix creation and describes duties of a taxpayer. The next practical part demon-strates marketing mix application, SWOT analysis, suggest how to take advantage of opportunities and eliminates threats. It is also focused on economizing.
Description
Citation
ADLER, O. Podnikatelský záměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Sadovský, CSc. (předseda) JUDr. Petra Hanáková (místopředseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Martina Pivodová (člen)
Date of acceptance
2009-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO