Podnikatelský záměr

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je návrhem podnikatelského plánu, který se zaměřuje na založení podnikání v oblasti pohostinství. Tato práce zohledňuje možnosti vybrat si vhodný produkt či službu ke svému podnikání, mít přehled o konkurenci, vybrat si ze širokého spektra dodavatelů a v neposlední řadě uspokojit potřeby odběratelů-zákazníků. Bakalářská práce je návodem jak v současných podmínkách začít co nejefektivněji podnikat.
The bachelor‘s thesis is a proposal for business plan that is focused in foundation of business in sphere of hospitality. This thesis deals with how to choose an acceptable product or service in business, competition survey, how to choose from wide range of suppliers and how to satisfy costumer‘s needs. The Bachelor‘s thesis brings clues how to start with the most efficient business in today's conditions.
Description
Citation
BAJZOVÁ, J. Podnikatelský záměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Sadovský, CSc. (předseda) JUDr. Petra Hanáková (místopředseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Martina Pivodová (člen)
Date of acceptance
2009-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO