Návrh a implementace komunikačního protokolu pro výměnu zpráv mezi přístupové body WLAN sítě přes IPv6

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce se zabývá programováním síťových aplikací v programovacím jazyku C a jeho implementací v přístupovém bodě. V první části práce jsou teoreticky popsány pou- žité technologie, vysvětleno nastavení přístupového bodu a instalace operačního systému OpenWrt, který je nezbytný pro možnost použití aplikací v přístupovém bodě. V druhé části je popsán a vysvětlen postup programování samotné aplikace a její implementaci do přístupových bodů.
The bachelor’s thesis is about programming of network application in programming language C a its implementation in an access point. In the first part of the thesis, theory of used technologies is described, along with access point configuration and installation of operating system OpenWrt, which is necessary for usage of the applications in an access point. The second part describes and explains the process of programming of the aplication and its implementation to access points.
Description
Citation
BARTAL, B. Návrh a implementace komunikačního protokolu pro výměnu zpráv mezi přístupové body WLAN sítě přes IPv6 [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
prof. Ing. Eva Gescheidtová, CSc. (předseda) doc. Ing. Karol Molnár, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Kohoutek, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Vajsar, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Hošek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Petr Číka, Ph.D. (člen) Ing. Lukáš Růčka (člen)
Date of acceptance
2012-06-13
Defence
Jakým způsobem je svázáno rozhraní RouterBoardu s rozhraním systému OpenWrt? Proč pro dosažení cílů práce je použito WDS a jaké jsou jeho alternativy?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO