Možnosti využití obnovitelných zdrojů pro krytí energetických potřeb RD

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
V této bakalářské práci jsou představeny možné způsoby krytí energetických potřeb rodinného domu obnovitelnými zdroji energie. Práce je rozdělena do kapitol, které popisují způsoby výroby tepelné a elektrické energie. Důraz je kladen na zdroje o malém výkonu. V závěru je proveden návrh několika energetických zdrojů pro rodinný dům.
This bachelor’s degree work presents the possibilities of covering energy needs of common family house by the renewable resources. The work is divided into chapters, which are describing the ways of producing thermal and electric energy. It insists on the low power resources. At the end, there are a few concepts of energy resources for a family house accomplished.
Description
Citation
ŠAMALÍK, J. Možnosti využití obnovitelných zdrojů pro krytí energetických potřeb RD [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojní inženýrství
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Skála, CSc. (předseda) doc. Ing. Jan Fiedler, Dr. (místopředseda) doc.Ing. Jaroslav Krbek, CSc. (člen) doc. Ing. Jiří Pospíšil, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Flimel (člen) Ing. Vladimír Kohout (člen)
Date of acceptance
2009-06-23
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO