Zapojení nových tréninkových systémů do laboratorní výuky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce podrobně seznamuje s výukovými systémy TIMS od firmy Emona a ET-836 od firmy PROMAX. Podrobně se věnuje Synchronní Digitální Hierarchií: uspořádáním rámců a multiplexování. Dále se také věnuje možnostem spojení mezi různými telefonními zařízeními. Jsou zde uvedeny dvě úlohy na problematiku SDH a jedna laboratorní úloha na systému PROMAX. Součástí práce jsou vypracovaná zadání pro studenty, vzorové protokoly a návody pro vyučující.
This work introduces in detail the educational systems TIMS of the company Emona and ET-836 of PROMAX company. Work is focused to Synchronous Digital Hierarchy: organizing frameworks and multiplexing. Further also deals with the possibilities of connections between various phone devices. There are two tasks given to the issue of SDH and a laboratory task make on the system ET-836 of PROMAX. The works are prepared for entering students, sample protocols and guidelines for teachers.
Description
Citation
ČENĚK, R. Zapojení nových tréninkových systémů do laboratorní výuky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
doc. Ing. Vladislav Škorpil, CSc. (předseda) Ing. Martin Plšek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Hanák, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Pavel Rajmic, Ph.D. (člen) Ing. Zdeněk Průša, Ph.D. (člen) Ing. Martin Vondra, Ph.D. (člen) Ing. Jan Špiřík (člen)
Date of acceptance
2012-06-13
Defence
Jaký je vztah mezi STS a STM? Jak se skládá rámec STM-3? Jak je možné simulovat chybu v přenosovém kanálu v rámci lab. úlohy?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO