Rodinný dům s prodejnou hudebních nástrojů v Dětkovicích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce – rodinný dům s prodejnou hudebních nástrojů v Dětkovicích, je zpracována ve formě projektové dokumentace, obsahující všechny náležitosti dle platných předpisů. Navržený objekt je umístěn na parcele č. 930/482 a 930/483 v Dětkovicích. Objekt je situován jako samostatně stojící stavba na mírně svažitém terénu. Má tři nadzemní podlaží s částečným podsklepením. Je tvořen ze dvou celků – obytná část s prodejnou a garáž se zkušebnou. Jde o stavbu tvořenou z cihelných bloků s plochou střechou. Horní úroveň atiky je ve výšce 9,980 m. Součástí bakalářské práce je i seminární práce – skladby jednoplášťových plochých střech.
The Bachelor’s Thesis – Family house with a musical instrument shop in Dětkovice, has a form of project documentation which contains relevant requirements according to valid regulations. The proposed building is situated on the plot number 930/482 and 930/483 in the village Dětkovice. I tis a detached house which stands separately on a gently sloping terrain. It is a three-storey house with partial basement. It is formed from two units – a living wing with a shop and a garage with a test room. It is made of brick blocks with flat roof. The upper level attic gable is at the height of 9,980 meters. The seminar paper – composition single flat roof – is a part of the Bachelor’s Thesis.
Description
Citation
ZVOLSKÝ, D. Rodinný dům s prodejnou hudebních nástrojů v Dětkovicích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2012-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO