Fotovoltaické články pro napájení nízkoodběrových elektronicickych zařízení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem práce je navrhnout a sestavit napájecí modul pro nízkoodběrová elektronická zaří- zení založený na Lithium-polymerovém akumulátoru, který bude nabíjen fotovoltaickým článkem. Úkolem je konstrukce nabíječky Lithium-polymerového akumulátoru, která bude respektovat potencionálně kolísající napětí fotovoltaického článku.
Goal of this bachelor thesis is to design the power supply for low-consumption electronic devices based on Lithium-polymer battery, which will be charged by photovoltaic cells. The main task is construction of Li-Pol battery charger which will respect fluctuating voltage supplied by solar cell.
Description
Citation
STRÁNSKÝ, P. Fotovoltaické články pro napájení nízkoodběrových elektronicickych zařízení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
doc. Ing. Karel Němec, CSc. (předseda) doc. Ing. Václav Zeman, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radomír Svoboda, Ph.D. (člen) doc. Ing. Lukáš Malina, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Šilhavý, Ph.D. (člen) Ing. Zdeněk Martinásek, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Krajsa, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-13
Defence
Jak je řešeno vybíjení akumulátorů? Bylo by Vaše zařízení schopné napájet komunikační jednotku, která má v režimu vysílání odběr 25mA, vysílá každých 5 sekund paket o velikost 100 B s přenosovou rychlostí 100 kb/s?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO