Audit účetní závěrky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V diplomové práci se zabývám problematikou auditu účetní závěrky z pohledu auditora. První část obsahuje teoretické vymezení základních pojmů v této oblasti a popis auditorských postupů. Tyto poznatky jsou následně využity v praktické části při auditním ověřování operací s dlouhodobým majetkem a jeho posuzování v konkrétní účetní jednotce. Ze zjištění vyvozuji závěry a návrhy na řešení nedostatků.
In this thesis I focus on the audit of financial statements from the perspective of the auditor. The first part contains the definition of basic theoretical concepts in this area and a description of audit procedures. This knowledge is used in the practical part for audit verification of operations with fixed assets in a particular entity. According to the findings I draw conclusions and proposals for solutions of deficiencies.
Description
Citation
FRATRIKOVÁ, D. Audit účetní závěrky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) Ing. Daniel Kába, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (člen) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-06
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO