Diagnostika stavebních konstrukcí při hodnocení poruch a vad

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá způsoby měření poruch a vad v rámci stavebně technického průzkumu a jejich hodnocením. Součástí práce je rozbor právní problematiky stavebně technických průzkumů a rozbor zásad při jeho provádění. V praktické části je řešen průzkum RD v ulici Černopolní, který byl postižen trhlinami ve zdivu. Byl proveden sběr dat, jejich zpracování a rozbor možných příčin vzniku těchto poruch.
This bachelor's thesis deals with research into methods of measuring and evaluating faults and defects in structures. A part of this thesis is an analysis of the legal issues in regard to investigations of structural defects in buildings. This thesis also includes a practical study of a family house in Černopolní street, which was affected by masonry cracks. The study details the collection and processing of data and analysis of the possible causes of the failures.
Description
Citation
STEHLÍK, P. Diagnostika stavebních konstrukcí při hodnocení poruch a vad [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2012-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO