Webová aplikace pro porovnávání telekomunikačních služeb

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tématem této bakalářské práce je navrhnout webovou aplikaci pro porovnávání telekomunikačních služeb a poskytovatelů multimediálních služeb, převážně potom poskytovatelů připojení k internetu. Návrh databáze, aplikace a sesbírání potřebných dat bylo hlavním úkolem pro realizaci semestrálního projektu. V bakalářské práci je hlavním úkolem realizace samotné aplikace a databáze podle předem sesbíraných informací a dat.
The theme of this bachelor thesis is to design a web application for comparing providers of telecommunications and multimedia services, especially internet providers. Creation of database, application and collection of the necessary data were the main points for the implementation of semester project. Main goal in the bachelor thesis is the realization of application and database according to pre-collected information and data.
Description
Citation
SMELIKOVÁ, L. Webová aplikace pro porovnávání telekomunikačních služeb [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
doc. Ing. Vladimír Kapoun, CSc. (předseda) doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vojtěch Fiala (člen) Ing. Martin Koutný, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Rášo, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Mácha, Ph.D. (člen) Ing. Martin Hasmanda (člen)
Date of acceptance
2012-06-13
Defence
Podle zadání má být aplikace modulární. Jak by probíhalo její rozšíření o další funkce a moduly? Uvažujete při hodnocení cen hovorů rozdílné ceny při volání v síti jednoho operátora a volání mezi různými operátory? Jak byste toto zohlednila v diagramu na obr. 6 a vzorci 1? Jaké parametry jsou použity pro výběr optimálního programu? Jak je vybírán tento program? Jak je myšlen výraz nabídka v práci? Je to nabídka od operátorů nebo seznam požadavků od uživate?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO