Dynamická elektroneourostimulace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Předkládaná práce popisuje metodu dynamické elektroneurostimulace a zabývá se jejími vlastnostmi a přístroji které slouží k jejímu provádění. Základním zaměřením práce je podat souhrnné informace o metodě dynamické elektroneurostimulace a o problematice modelování impedance lidské tkáně a získat informace o signálech se kterými pracují přístroje určené k provádění metody.
This work describes method of dynamic electroneurostimulation and it’s properties and apparatures which are used to accomplish the method. The general aim of this work is to furnish collective information about method of dynamic electroneurostimulation and about problems of modelling a human tissue impedance and to acquire information about signals which apparatures work with.
Description
Citation
MÍKA, P. Dynamická elektroneourostimulace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika a technologie
Comittee
prof. Ing. Karel Bartušek, DrSc. (předseda) Ing. Martin Frk, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Arnošt Bajer, CSc. (člen) doc. Ing. Jiří Maxa, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Polanský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-14
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi s podstatnou částí své bakalářské práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. Otázky u obhajoby: Váš model lidské tkáně je pro jakoukoliv tkáň v tělě, nebo jen pro určitou část?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO