Metody pro doplňování chybějících dat v obrazu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem této práce je popsat základní principy metod inpaintingu. Blíže se zde seznámíme s metodou postupné opravy poškozené oblasti z okrajů po bodech a pomocí úrovňových křivek. Výstupem práce je porovnání obrázků, kde byl inpainting aplikován, mezi sebou i s originálem a vyhodnocení, jaká metoda je v dané situaci pro daný typ obrázků nejvhodnější.
The aim of this paper is to describe the basic principles of inpainting methods. We take a closer look with method of continual correction for damaged area from its margins in poins and by means of level lines. Result of the work is to compare images where inpainting was applied, among images themseves as well as with original image,and evaluation which method is the best in the given situation and for the given type of images.
Description
Citation
VODIČKA, R. Metody pro doplňování chybějících dat v obrazu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
doc. Ing. Vladislav Škorpil, CSc. (předseda) Ing. Martin Plšek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Hanák, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Pavel Rajmic, Ph.D. (člen) Ing. Zdeněk Průša, Ph.D. (člen) Ing. Martin Vondra, Ph.D. (člen) Ing. Jan Špiřík (člen)
Date of acceptance
2012-06-13
Defence
Jak lze definovat oblast (bez použití modré barvy) pro doplnění obrazu? Jaké objektivní ukazatele lze použít k hodnocení rekontrukce obrazu?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO