Citlivostní analýza různých typů rekonstruktoru stavu

Thumbnail Image
Date
Authors
Kadlec, Milan
ORCID
Advisor
Vavřín, Petr
Referee
Findura, Milan
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřena na citlivostní analýzu vybraných typů rekonstruktorů stavů. Ty jsou realizovány v obecném tvaru, pomocí přímého a paralelního programování. Veličina, která určuje kvalitu citlivosti je rozdíl výstupního signálu daného rekonstruktoru se signálem z obecného tvaru systému. Testování bude založeno na různých stavových počátečních podmínkách a na změně parametrů matice zpětných vazeb A obecného systému vzhledem k testovaným rekonstruktorům.
This master thesis is focused on the sensitivity analysis of selected kinds of state reconstructors. They are realized in a general form, via direct and parallel programing. Quantity that determines the quality of sensitivity is output signal difference of the reconstructor with the general form of the system. Testing will be based on different initial state conditions and on the parameters change of the feedback A matrix due to the rested reconstructors.
Description
Citation
KADLEC, M. Citlivostní analýza různých typů rekonstruktoru stavu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Kybernetika, automatizace a měření
Comittee
prof. Ing. Vilém Srovnal, CSc. (předseda) prof. Ing. František Šolc, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Zdeněk Bradáč, Ph.D. (člen) Ing. Zdeněk Havránek, Ph.D. (člen) Ing. Radek Štohl, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-05
Defence
Student obhájil diplomovou práci s výhradami.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO