Analýza informačního systému firmy a návrh změn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Hlavním tématem diplomové práce je problematika informačního systému a jeho vliv na celkovou efektivitu a produktivitu práce v konkrétní společnosti. Hlavním cílem práce je navrhnout taková opatření, která povedou ke zvýšení celkové efektivity. Práce je rozdělena do tří částí. Teoretická část obsahuje nejdůležitější části oblasti informačních systémů v závislosti na obsahu. Analytická část slouží k odhalení skutečných problémů, které jsou posléze řešeny konkrétními návrhy.
The main issue of diploma thesis is information system and it's influence to effectiveness and productivity of work in the concrete company. Main aim is to suggest a recommendation that will lead to increasing the effectiveness of the company work. The thesis is separated to three parts. Theoretic part engaged the information systems most important sections. The real problems are detected in the analytic part and in the practical part are the recommendations on improvement current situation.
Description
Citation
KŘEPELA, J. Analýza informačního systému firmy a návrh změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. et Ing. Renáta Myšková, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (místopředseda) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Koleňák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-10
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO