Zhodnocení a návrh změn informačního systému firmy Vema, a.s.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Má diplomová práce je zaměřena na celkovou analýzu informačního systému ve společnosti Vema, a.s.. Informace, které jsem v této společnosti získal, jsem využil k celkové analýze těchto systémů a následně k návrhům na změnu a zlepšení těchto informačních prostředků. Byl bych rád, kdyby tato práce sloužila jako východisko pro změnu a zlepšení firemního informačního systému, který by přispěl k vyšší efektivitě práce a eliminaci zbytečných ztrát.
My master‘s thesis is focused on the overall analysis of the information system in the company Vema, Ltd. The information that I have in this company collect, I became used to the overall analysis of these systems, resulting in proposals for change and improvement of information resources. I would be delighted if this work served as the basis for change and improve the company's information system, which would contribute to increased work efficiency and eliminate inefficiency.
Description
Citation
JENYŠ, D. Zhodnocení a návrh změn informačního systému firmy Vema, a.s. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (předseda) RNDr. Petr Střelec (místopředseda) doc. PhDr. Martina Rašticová, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO