Podnikatelský záměr - Pohybové aktivity pro seniory

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V této bakalářské práci jsem se zaměřila na vytvoření podnikatelského plánu pro pohybové aktivity pro seniory. Mým hlavním záměrem bylo vytvoření a zajištění vhodných podmínek pro pohybové aktivity osob v seniorském věku. Dílčími cíly je navazování nových vztahů, usnadnění přechodu z pracovního procesu do starobního důchodu, vyplnění jejich volného času a jejich následné vzdělávání.
In this thesis I focused on creating a bussines plan for physical activity for seniors. My main intention was to create and to ensure appropriate condition for the physical activity of the elderly people.Partial aims at establishing new relationships, facilitate the transition from work to retirement, fill their free time and their subesquent training.
Description
Citation
SMOLEŇOVÁ, M. Podnikatelský záměr - Pohybové aktivity pro seniory [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
doc. PaedDr. Jiří Drnek, CSc. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (člen) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO