Porovnání vybraných metod predikce na kapitálových trzích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá porovnáním vybraných metod predikce na kapitálových trzích. Jedná se o metody založené na technické analýze sloužící k predikci vývoji kurzu na kapitálových trzích a určení nákupního či prodejního signálu. Metody jsou zanalyzovány na vybraných akciích spadající pod systém SPAD, který je součástí Burzy cenných papírů Praha, a.s.
The purpose of this master’s thesis is comparison of selected methods for prediction of the capital markets. It is about technical analysis methods, used to predict trend of share prices of the capital market and finding entry signals to buy stock and exit sinals to sell stock. Methods are analyzed for selected stock from SPAD, which is part of Prague Stock Exchange.
Description
Citation
HALTUFOVÁ, V. Porovnání vybraných metod predikce na kapitálových trzích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) prof. Ing. Jiří Dvořák, DrSc. (člen)
Date of acceptance
2012-06-08
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO