Aplikace pro mapování magnetického pole přístrojem F.W.BELL 9950

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem tohoto projektu je seznámit čtenáře s možnostmi ovládání měřicího přístroje F.W. Bell 9950 pomocí počítače. V práci je rozebrána problematika měření magnetické indukce a bude představen samotný měřicí přístroj i jeho schopnosti komunikace s PC. Další část práce se již zabývá popisem ovládání navržené aplikace pro komunikaci a mapování magnetického pole s F.W. Bell 9950.
The aim of this project is to acquaint the reader with the possibilities of controlling gaussmeter FW Bell 9950 by computer. The thesis analyzes the problems of measurement of magnetic flux density and the measuring instrument itself and its ability to communicate with the PC will be introduced. Next part of the thesis deals with the description and control of the application designed for communication and mapping magnetic field with F.W. Bell 9950.
Description
Citation
KOHNHEISER, J. Aplikace pro mapování magnetického pole přístrojem F.W.BELL 9950 [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Aleš Prokeš, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Roman Maršálek, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Radim Kolář, Ph.D. (člen) doc. Dr. Ing. Pavel Horský (člen) Ing. Jan Šístek, Ph.D. (člen) Ing. Ivo Viščor, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-12
Defence
Student prezentuje postupy a výsledky řešení své bakalářské práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO