Výběr a zavedení ekonomického informačního systému do podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na problematiku informačních systémů. Její obsah se zaměřuje na popsání poznatků z oblasti základní terminologie informačních systémů, definici nutných předpokladů pro zavedení informačního systému do podniku, ale také jeho implementaci a následnou správu. Praktická část se zaměřuje na posouzení vybraných ekonomických informačních systémů z hlediska jejich výhod a nevýhod, návrh nejlepšího řešení a jeho následnou implementaci.
This master thesis focuses on information systems, describing the current state of relevant literature and terminology, defining information systems implementation requirements and proposing exact steps of IS implementation and management process. Practical part of this thesis aims on assessing the pros and cons of a set of economic information systems, selecting the best solution for a chosen company and proposing steps leading to its successful implementation.
Description
Citation
VOKÁL, P. Výběr a zavedení ekonomického informačního systému do podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. RNDr. Jiří Šremr, Ph.D. (místopředseda) Ing. Aleš Klusák, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-08
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO