Analýza vlivů ovlivňující rozdíl mezi předpokládanými a skutečnými náklady stavebního díla

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato práce se zabývá analýzou vlivů ovlivňující rozdíl mezi předpokládanými a skutečnými náklady stavebního díla. Pro získání ceny nabídkové a poptávkové byly sestaveny položkové rozpočty na základě PD a cenové kalkulace firmy. Skutečná cena je stanovena na základě výstupů vnitropodnikového účetnictví. Výsledkem je snaha definovat a popsat všechny možné vlivy, které by mohli hospodářský výsledek stavby negativně ovlivnit.
This Master’s thesis deals with the analysis of the effects influencing the difference between projected and actual costs of the works. To obtain prices of supply and demand itemized budgets were compiled on the basis of the project documents of this object and firm pricing. The actual price is based on the outputs of in-house accounting. The result is an effort to define and describe all possible factors that might have a negative effect on the project's economic outcome.
Description
Citation
BÁRTŮ, D. Analýza vlivů ovlivňující rozdíl mezi předpokládanými a skutečnými náklady stavebního díla [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2012-02-02
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 2 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO