Návrh systému hodnocení a odměňování pracovníků v MSP

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá systémem hodnocení a odměňování pracovníků v konkrétní firmě. Investování do lidského kapitálu je důležitým, ale v některých společnostech podceňovaným aspektem podnikání. Avšak spokojení a správně motivovaní zaměstnanci jsou klíčem k získání konkurenční výhody na přeplněném trhu. Teoretická část je věnována jednotlivým druhům hodnocení práce, dále rozebírá formy odměňování a motivování. V praktické části je analyzován současný stav ve firmě, který je podkladem pro návrh vlastního řešení. Tento výzkum je zpracován na základě dotazníkového šetření a rozhovory s majitelem firmy.
In this bachelors's thesis is presented evaluation and remuneration system in specific company. Investing in human resources is important but underestimated part in some companies. Although satisfied and correctly motivated employee is a key to gain competative advantage in crowded market. The desk study is attend to different kinds of evaluation, further more it analyses remuneration and motivation. The practical part of this work contains present conditions in the firm which is background for my own solution. This research is based on questionnare and interview with owner.
Description
Citation
BOJANOVSKÝ, P. Návrh systému hodnocení a odměňování pracovníků v MSP [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Ing. Vladimír Hibš (předseda) doc. Ing. Jan Solař, CSc. (místopředseda) JUDr. Petr Kopřiva (člen) Ing. Martina Pivodová (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. Daniel Kába, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO