Optimalizace nákladů vodního hospodářství při výstavbě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
V teoretickej časti som sa zmienila o projektovom riadení stavieb a tvorbe cien v stavebníctve. V ďalšej časti som popísala, zariadenie staveniska a jeho požiadavky na dodávku vody. Na záver som rozoberala náklady na vodu a jej spotrebu. Cieľom práce bola analýza vplyvu cien vody na cenu stavby. Túto analýzu som previedla na modelovej stavbe v praktickej časti diplomovej práce. Stanovila som spotrebu vody pri výstavbe, a následne som analyzovala vplyv zmeny cien vody na cenu stavby.
In the theoretical part, I mentioned the project management of buildings and the construction of prices in construction. In the next section I have described the building site and its water supply requirements. Finally, I have dealt with the cost of water and its consumption. The aim of the thesis was to analyze the influence of water prices on the cost of construction. I transferred this analysis to the model building in the practical part of the thesis. I determined the water consumption during construction, and then I analyzed the impact of the change in water prices on the construction cost.
Description
Citation
KRAMÁROVÁ, A. Optimalizace nákladů vodního hospodářství při výstavbě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Jana Korytárová, Ph.D. - místopředseda, Ing. Michaela Rudolecká - tajemník, Ing. Jiří Nowak - tajemník, Ing. Miloslav Výskala, Ph.D. - člen, Ing. Zdeněk Krejza, Ph.D. - člen, Ing. Martin Nový, CSc. - člen, Ing. Jitka Chovancová, Ph.D. - člen
Date of acceptance
2019-01-29
Defence
Studentka Kramárová Annamária seznámila komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Optimalizace nákladů vodního hospodářství při výstavbě~ reagovala výborně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO