Podnikatelský záměr

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce pomáhá objasnit problematiku založení malé fotovoltaické elektrárny na území České republiky. V teoretické části této práce se zabýváme důležitými teoretickými východisky k založení podniku. V analytické časti se nachází SLEPT analýza a SWOT analýza. Tyto dvě části slouží jako základ pro praktickou část. Praktická část přináší bližší pohled na kroky, které je třeba učinit při zakládání fotovoltaické elektrárny a obsahuje i vytvoření konkrétního podnikatelského záměru.
This bachelor’s degrese thesis help to explain the situation of setting up a small photovoltaic power plant in the Czech Republic. In the theoretical part of this thesis we are talking about necessary theoretical basises of setting up a small business. In the analytical part are the SLEPT analysis and SWOT analysis. These two parts serve as a base for the practical part. In the practical part is brought closer look on steps which need to be taken while establishing a photovoltaic power plant and is draw up a business plan.
Description
Citation
VINCA, M. Podnikatelský záměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
JUDr. Lenka Matyášová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. František Bartes, CSc. (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen) JUDr. Petra Schillerová (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-22
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO