Návrh softwarové aplikace pro soukromou školu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Moja bakalárska práca sa zaoberá vytvorením novej softwarovej aplikácie v programe Microsoft Excel s využitím programovacieho jazyka VBA, pre Súkromnú základnú školu v Poprade. Cieľom je urýchlenie a zefektívnenie práce s evidenciou platieb od klientov, predpismi úhrad a finančne dostupné.
My Bachelor’s thesis presents a creating new software application in program Microsoft Excel using programming language VBA and it’s designed for Private primary school in Poprad. Its goal is faster and more effective work with register client payments, prescription reimbursement forms and make it financially affordable.
Description
Citation
ZÁBRANSKÁ, B. Návrh softwarové aplikace pro soukromou školu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. (předseda) doc. RNDr. Jiří Karásek, CSc. (místopředseda) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen) Ing. Vilém Jordán (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-18
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno Otázky oponenta - odpovězeno Otázky komise: prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. Je lepší zvažovat tento systém pro větší školy, nebo může být i na menší? - odpovězeno Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. Je dostatečný zájem o tuto soukromou školu v porovnání s konkurencí? - odpovězeno Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. O kolik procent se zvýší náklady dané školy po implementování tohoto systému? Za jak dlouho se vrátí náklady na daný systém? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO