Sportovní centrum TJ Slavoj Jeseník nad Odrou

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této diplomové práce je přístavba dvoupodlažního nepodsklepeného sportov-ního centra v Jeseníku nad Odrou. Ve sportovním centru se nachází část pro relaxaci a část pro fitness. Se stávající budovou tělocvičny s turistickou ubytovnou je propojeno pomocí spojovacího krčku. Zde se nachází recepce a kavárna pro obě zařízení. Celý objekt je pak zastřešen jednoplášťovými plochými střechami. Hlavní vstup do objektu se nachází na jihovýchodní straně objektu v úrovni 1.NP. Svislé konstrukce jsou provedeny převážně z keramických systémových prvků Porotherm. Stropní konstrukce jsou navrže-ny jako prefabrikované předpjaté panely. Schodiště jsou prefabrikované železobetonové. Projekt byl zpracován pomocí počítačového programu AutoCAD.
The subject of this diploma thesis is an extension of a two-storey basement sports center in Jeseník nad Odrou. There is a relaxation area and a fitness area in the sports center. It is connected to the existing gym building with the tourist hostel by means of a connecting neck. There is a reception and a café for both facilities. The whole building is then covered with single-layer flat roofs. The main entrance to the building is located on the southeast side of the building at level 1.NP. Vertical constructions are made mainly of ceramic sys-tem elements Porotherm. Ceiling constructions are designed as prefabricated prestressed panels. The staircases are prefabricated reinforced concrete. The project was developed using the computer program AutoCAD.
Description
Citation
LUŠOVSKÝ, L. Sportovní centrum TJ Slavoj Jeseník nad Odrou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Ján Rybárik, Ph.D - předseda, doc. Ing. Ladislav Štěpánek, CSc. - místopředseda, Ing. Ondřej Pilný - tajemník, Ing. arch. Veronika Vacenovská - tajemník, Ing. Alena Vaščáková - člen, Ing. Stanislav Buchta, Ph.D. - člen, Ing. Miroslav Maňas - člen, Ing. Ing. Petr Kacálek, Ph.D. - člen, Ing. Dagmar Donaťáková - člen,
Date of acceptance
2020-01-28
Defence
Student si připravil prezentaci diplomové práce v programu Adobe Reader. Prezentace obsahovala popis lokality a situaci, dispoziční řešení 1.NP, 2.NP, konstrukční řešení objektu s popisem materiálů, architektonické řešení, detail atiky, přístavby, atypická řešení dilatace objektu a vizualizace exteriéru. Student si připravil odpovědi v reakci na otázky oponenta. Byly položeny další doplňující otázky: 1) Jak byla řešena čistá a špinavá zóna v objektu? 2) Je vhodně řešená koncepce a zázemí posilovny? Hodnocení: A Student s dokonalým přehledem zaujímal odborná stanoviska ke všem připomínkám oponenta a výborně reagoval i na všechny otázky členů komise, které byly k obhajované práci položeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO