Zdravotně technické a plynovodní instalace v penzionu pro seniory

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem této bakalářské práce je návrh zdravotně technických vybavení v penzionu pro seniory. Objekt má čtyři nadzemní patra. Objekt bude zastřešen sedlovou střechou. V prvním patře se nachází technické zázemí budovy, recepce a posilovna. V druhém patře je kuchyně a velká jídelna s terasou. Zbylá podlaží slouží jako ubytovací. Teoretická část se zabývá stručnou historií plynárenství. Výpočtová a projektová část řeší rozvody kanalizace, vodovodu a plynovodu v objektu.
The scope of the thesis is the design of sanitation installations in the boarding house for seniors. The building has four floors above ground. It will be covered by gable roof. On the first floor, technical background of the building, reception and gym can be found. On the second floor, there is a kitchen and large dining room with terrace. The remaining floors are used for accommodation. Theoretical part focuses on brief history of using natural gas. Computational and project part deals with sewer system, plumbing and gas main in the building.
Description
Citation
MINÁŘ, L. Zdravotně technické a plynovodní instalace v penzionu pro seniory [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Doc. Ing. Iveta Skotnicová, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Petr Horák, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jan Moštěk - tajemník, Ing. Jana Doležalová - tajemník, Ing. Helena Wierzbická, Ph.D. - člen, Ing. Jakub Vrána, Ph.D. - člen, Ing. Alena Vaščáková - člen, Ing. Zdeněk Žabička - člen,
Date of acceptance
2020-06-25
Defence
Student nejprve představil svou práci formou prezentace v PowerPointu, kde popsal téma své práce zdravotně technické a plynovodní instalace v penzionu pro seniory. V teoretické části se student zabýval problematikou historie plynárenství. Téma své teoretické části postupně popsal. Dále student představil a popsal objekt penzionu pro seniory a dále popsal své navržené řešení zdravotně technických instalací. Vyjádřil se k připomínkám oponenta a odpovídal na připomínky členů komise. Student výborně reagoval a zaujal stanoviska ke všem připomínkám předložené bakalářské práci od oponenta i členů komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO