Vytápění výpravní budovy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tématem Bakalářské práce je návrh vytápění a přípravy teplé vody ve stávajícím objektu výpravní budovy v obci Moravské Bránice. Objekt je dvoupodlažní, podsklepený se sedlovou střechou. Je zde popsáno obecné rozdělení zdrojů tepla, důležité pojmy a principy. Dále je zde řešena problematika výměny stávajících nevyhovujících kotlů na pevná paliva za různé alternativy zdrojů tepla. Ve výpočtové části je zpracován kompletní návrh vytápění objektu a návrh přípravy teplé vody. Součástí práce je technická zpráva a výkresová dokumentace.
The topic of the bachelor's thesis is the design of heating and hot water preparation of existing station building in the village Moravské Bránice. The building has two floors, a basement with a gabled roof. It describes the general division of heat sources, important concepts and principles. Furthermore, the issue of replacing existing unsuitable solid fuel boilers to various alternatives of heat sources. In the calculation part is elaborated complete design of the building heating and a design of hot water preparation. A technical report and drawing documentation is part of thesis.
Description
Citation
PANÁKOVÁ, E. Vytápění výpravní budovy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Lhotáková, CSc. - předseda, doc. Ing. Ondřej Šikula, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jakub Oravec - tajemník, Ing. Olga Šmídová - tajemník, Ing. Marcela Počinková, Ph.D. - člen, Ing. Petr Blasinski, Ph.D. - člen, Ing. Karolína Vyhlídalová - člen, Ing. Ervín Dohnálek - člen,
Date of acceptance
2020-06-25
Defence
Studentka nejprve představila svoji práci formou prezentace v PowerPointu, kde popsala problematiku vytápění výpravní budovy. Posléze student odpovídala na otázky od oponenta a reagovala na dotazy členů komise. Student velmi dobře reagoval na připomínky oponenta i členů komise a snažil se zdůvodnit navržená a použitá řešení.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO