Návrh reklamních strategie v pohostinství - komparativní studie pro ČR a Irsko

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce s názvem "Návrh reklamních strategie v pohostinství – komparativní studie pro ČR a Irsko" řeší strategické postupy v rozdílných zemích a dále je aplikuje. Cílem bylo zhodnotit, jestli je možné aplikovat stejné reklamní postupy jako v Irsku v tuzemsku. Vyhodnocení probíhalo na základě polostrukturovaného rozhovoru s obyvatelem Irska pracujícího v pohostinství a dotazníkového šetření, které se uskutečnilo v České republice. V závěru jsou formulovány konkrétní kroky inspirovány Irskem, které jsou možné aplikovat v ČR.
This diploma thesis entitled "Design of Promotion Strategie in the Hospitality Industry - a Comparable Study for the Czech Republic and Ireland" addresses strategic practices in different countries and further applies them. The aim was to assess whether it is possible to apply the same advertising procedures as in Ireland at domestic country. The evaluation was carried out on the basis of a semi-structured interview with a Irish resident working in the hospitality industry and a questionnaire survey which took place in the Czech Republic. In the conclusion the are formulated specific steps inspired by Ireland which can be applied in the Czech Republic.
Description
Citation
BARANYIOVÁ, L. Návrh reklamních strategie v pohostinství - komparativní studie pro ČR a Irsko [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-09-08
Defence
Otázka oponenta práce: Doporučila byste restauraci Mazaný Anděl, aby grafické zpracování reklamní kampaně zadala profesionální firmě? Své doporučení zdůvodněte. - Odpovězeno Prof. Škapa: Jaké budou tyto grafické práce finančně náročné? - Odpovězeno Prof. Meluzín: Proč byl zvolen název Mazaný anděl? - Odpovězeno Prof. Meluzín: Bude zde točené pivo? Jaké dodavatele budou preferovat? - Odpovězeno Ph.D. Heralecký: Jaký je rozdíl mezi výdaji a náklady? Vysvětlete, co znamená roční příjem a roční zisk? Jakým způsobem bylo počítáno cash flow a doba návratnosti? - Částečně odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO