Návrh výrobní technologie desky upínače pásové pily

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem variantních technologií na výrobu součásti deska upínače pásové pily. Úvod práce je zaměřen na problematiku týkající se zadané součásti. V návaznosti na to jsou popsány využité výrobní technologie. Praktická část práce je věnována návrhu variantních technologií pomocí konvenčních a nekonvenčních strojů. V závěru práce jsou metody zhodnoceny po technické a ekonomické stránce.
This thesis deals with the proposal of production technologies for a band saw clamp plate. Introduction of thesis is focused on problematics about selected component. In the next section, there are described technologies, which were used in the thesis. Practical part is about proposals of conventional and unconventional production methods. Methods are evaluated in the conclusion of thesis.
Description
Citation
STRAKA, D. Návrh výrobní technologie desky upínače pásové pily [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie a průmyslový management
Comittee
doc. Ing. Petr Blecha, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Karel Kouřil, Ph.D. (místopředseda) Ing. Aleš Polzer, Ph.D. (člen) prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (člen) Ing. Jan Zouhar, Ph.D. (člen) Ing. Martin Petrenec, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-09-14
Defence
Diplomant seznámil komisi s obsahem a výsledky své diplomové práce a zodpověděl otázky vedoucího, oponenta a dalších členů komise: V průběhu obhajoby byly zodpovězeny následující doplňující otázky: 1. Jaká je sériovost ve Vašem případě? částečně zodpovězeno 2.Ve Vašem srovnání chybí zohlednění tvorby programu, vysvětlete a uveďte, zda se liší pracovní podmínky na CNC a klasickém stroji? částečně zodpovězeno 3. Vrtání bylo prováděno s výplachem nebo s přerušením? částečně zodpovězeno 4. Co je zahrnuto v nákladech na stroj? Je tam zahrnuta údržba? částečně zodpovězeno Otázky členů komise byly částečně zodpovězeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO