Podnikatelský záměr – zřízení stání pro obytná vozidla a obytné přívěsy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Záměrem této bakalářské práce je zhotovení podnikatelského záměru pro zřízení stellplatzu na pozemku, který je ve vlastnictví mého otce. V analytické části zhodnotím nynější stav a celkově výchozí pozici pro část praktickou. Praktickou část věnuji konkrétnímu podnikatelskému záměru, jeho financování, nutností, bez kterých by se daný záměr neuskutečnil a v neposlední řadě jeho vyhodnocení, zdali je vůbec podnikatelský záměr realizovatelný.
The purpose of this bachelor's thesis is to make a business plan for the establishment of a stellplatz on land that is owned by my father. In the analytical part, I will evaluate the current state and the overall starting position for the practical part. I dedicate the practical part to a specific business plan, its financing, the necessities without which the plan would not have taken place and, last but not least, its evaluation, whether the business plan is feasible at all.
Description
Citation
VITOULOVÁ, V. Podnikatelský záměr – zřízení stání pro obytná vozidla a obytné přívěsy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (předseda) Ing. Jana Gláserová, Dr. (místopředseda) Mgr. Helena Musilová (člen) Ing. Zuzana Křížová, Ph.D. (člen) Ing. Monika Hodinková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-20
Defence
Otázky vedoucího práce - nejsou Otázky oponenta práce - odpovězeno Dr. Gláserová: Řekla jste, že účetnictví bude vedeno daňovou evidencí, je to tak správně? O jak velký pozemek se jedná? Kolik aut/obytných vozů by se na něj vešlo? Opravdu se dá říct, že je podnikatelský záměr úspěšný, i když nebyl ještě zrealizován? - odpovězeno doc. Lajtkepová: Vytvořila jste dotazníkovou anketu, kdo byli respondenti? Kolik jste měla respondentů? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO