Hodnocení výkonnosti podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zaměřuje na hodnocení výkonnosti firmy XY, s.r.o. v letech 2016-2020. Práce je rozdělena na tři části. První část se zaměřuje na teoretická východiska práce, kde je vysvětlena finanční analýza a jednotlivé ukazatele. Druhá část je analytická, kde je provedena finanční analýza vybraného podniku pomocí ukazatelů definovaných v teoretické části. Poslední část je návrhová, kde jsou uvedeny návrhy na zlepšení situace podniku na základě výsledků provedené analýzy.
This bachelor thesis focuses on the evaluation of the performance of the company XY, s.r.o. in 2016-2020. The first part is theoretical, where the financial analysis and individual indicators are explained. The second part is analytical, where the indicators defined in the theoretical part are used to perform a financial analysis of the company. The last part contains suggestions for improving the situation of the company based on the results of the financial analysis.
Description
Citation
VYHNALÍKOVÁ, K. Hodnocení výkonnosti podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Marie Pavláková Dočekalová, Ph.D. (místopředseda) Mgr. Helena Musilová (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-21
Defence
Otázka oponenta práce: Vysvětlete a blíže rozeberte, proč je takový rozdíl ve výsledku u likvidity pohotové a okamžité, kdy u první zmíněné firma dosahuje vyhovujících hodnot a u drhé je výsledek velmi nízko pod hranicí doporučené výše. - Odpovězeno V práci zmiňujete monosti využití metoy Just-in-Time částečně, upřesněte, prosím, z jakého rozsahu využití metody JIT vychází Graf č.12 na straně 63 Vaší práce. - Odpovězeno Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D.: Jakým způsobem byla stanovena hranice 15% zásob v metodě Just-in-Time? - Odpovězeno Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D.: Domnívate se, že je metoda just in time v aktuální době funkční? - Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO