Šéftrenér AC Moravská Slavia Brno

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce pojednává o otázce zařazení služeb šéftrenéra do chodu atletického klubu Moravská Slavia Brno. Analýzy současné situace v klubu, které jsou v ní použity, se zaměřují především na stav a podmínky tréninku dětí a dospělých, výsledky členů klubu a jeho ekonomickou situaci. Na základě zjištěných údajů je navržen rozsah zapojení šéftrenéra do chodu klubu a s tím spojené návrhy na zlepšení finanční a organizační situace AC Moravské Slavie.
The bachelor‘s thesis deals with the question of adding head coach’s services into Morvaska Slavia Brno athletics club. The anylyses of a current situation in the club is mostly focused on the situation and condictions of a training of children and adults, on results of members of the clubs and also on the economic situation of the club. The results are basis for designing proper connection between head coach and the club and also for proposal of improving financial and organization situaton in the club.
Description
Citation
AMBROSOVÁ, A. Šéftrenér AC Moravská Slavia Brno [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (předseda) doc. PaedDr. Jiří Drnek, CSc. (místopředseda) PhDr. Emilie Franková, Ph.D. (člen) JUDr. Ing. Jan Kopřiva, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Breinek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
doc. PaedDr. Jiří Drnek, CSc. - Cílem práce je zdůvodnit zavedení pozice šéftrenéra? ODPOVĚZENO Ing. Pavel Breinek, Ph.D. - Posoudila jste přínos šéftrenéra pomocí některých ekonomických modelů? ODPOVĚZENO doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA - Jaké budou náklady na šéftrenéra a v čem očekáváte jeho přínos? ODPOVĚZENO
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO