Návrh marketingového mixu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá problematikou optimalizace stávajícího marketingového mixu v Cukrárně u Bílků. Na základě vybraných marketingových analýz je podán návrh na úpravu marketingového mixu, prostřednictvím něhož se zvýší spokojenost zákazníků, posílí tržby a zvýší konkurenceschopnost podniku na místním cukrářském trhu.
The thesis deals with the optimamization issue of the existing marketing mix in company Cukrarna Bilek. Based on the selected marketing analyzes is to make suggest to adjust the marketing mix, which will increase customer satisfaction, increase sales and enhance the company's competitiveness in the local market.
Description
Citation
MAJEROVÁ, O. Návrh marketingového mixu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (předseda) Ing. Václav Mačát (místopředseda) PhDr. Emilie Franková, Ph.D. (člen) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2013-06-14
Defence
Otázky oponenta bakalářské práce: ODPOVĚZENO Otázka: doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA - Jakým způsobem probíhá prodej? Jaký je poměr mězi prodejem v podnikové prodejně a dodávkami do cukráren? Vysvětlete prosím SWOT analýzu a její části? ODPOVĚZENO Otázka: Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D. - Proč jste v práci neuvažovala jako konkurenci cukrárnu v Bučovicích? Uvažovala jste o SEO optimalizaci u webových stránek? ODPOVĚZENO Otázka: Ing. Kristína Estélyiová, Ph.D. - Jak jste zjistila nízkou odbornost zaměstnanců a jaký to mláv na kvalitu výrobků? ODPOVĚZENO
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO