Podnikatelský plán pro založení cukrárny

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá vypracováním podnikatelského záměru na založení cukrárny v Moravanech u Brna. V první části jsou zpracována teoretická východiska, na něž navazuje analýza trhu a marketingový průzkum. Na základě těchto získaných informací je v návrhové části vytvořen konkrétní podnikatelský plán, jenž definuje podmínky a šanci pro jeho úspěšnou realizaci.
The master´s thesis deals with the processing of business plan for foundation of confectioner ´s. First part of this thesis is focused on theoretical basis which are followed by analysis of market and marketing research. On the basis of these acquired information is created concrete business plan which define conditions for its successful realization.
Description
Citation
BĚLEHRÁDKOVÁ, V. Podnikatelský plán pro založení cukrárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) Ing. Petr Novotný, MBA (místopředseda) PhDr. Emilie Franková, Ph.D. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-10
Defence
Otázky vedoucího odpovězeno Otázky oponenta odpovězeno Ing. Chlebovský Větší zohlednění návrhů uvedených v práci, doprovodné návrhy v produktech. Odpovězeno PhDr. Franková Podrobnější dotazy k dotazníkovému šetření. Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO